Vi udfører

Egholm Malerfirma er et professionelt malerfirma beliggende i Klarup. Vi udfører alle opgaver inden for maling, både inde og ude, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at give alle kunder en god oplevelse, og vi står gerne til rådighed for vejledning omkring produkter og farvevalg.

Professionelt malerarbejde både ude og inde

Egholm Malerfirma tilbyder malerarbejde både i form af udendørsmaling og indendørs maling. Vi udfører malerarbejde for både privatkunder, erhvervskunder og boligforeninger i hele Nordjylland.

Et troværdigt malerfirma

Hos Egholm Malerfirma får du en maler, du kan stole på. Vi har altid planlægningen i orden, og vi sørger, for at malerarbejdet udføres korrekt. Med mere end 25 års erfaring inden for malerbranchen har vi altid øje for detaljen. Det sikrer dig et omhyggeligt malerarbejde, lige fra den første planlægning til den endelige aflevering.

Hør mere

Vil du høre mere om vores malerarbejde? Så kontakt os i dag ved at udfylde vores kontaktformular, på telefon 21 60 64 66 eller på mail anja@egholmmaler.dk. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt.

(+45) 40 98 09 10
anja@egholmmaler.dk