Om os

Egholm Malerfirma er dit professionelle malerfirma omkring Aalborg i Nordjylland.

Egholm Malerfirma har som virksomhed eksisteret i mere end 25 år. Firmaet er i dag ejet af Anja Vestergaard Jensen og Gitte Møller, som begge har arbejdet for virksomheden i mange år under den tidligere ejer. Gitte og Anja overtog forretningen i 2020 og kørte butikken videre under samme navn og med samme vision – at tilbyde alle kunder malerarbejde i høj kvalitet. Herigennem er der oparbejdet en stor gruppe tilbagevendende kunder.

Fokus på kvalitet og service

Egholm Malerfirma har altid haft fokus på høj kvalitet og god service. Med mere end 25 år i branchen har både Gitte og Anja stor erfaring inden for malerarbejde og er derfor helt opdaterede inden for teknikker og produkter. Vi rådgiver dig gerne omkring den løsning, inden vi påbegynder arbejdet. Vi ønsker at sikre alle kunder et smukt og holdbart resultat samt en god oplevelse med vores malerarbejde.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os på telefon 21 60 64 66 eller på mail anja@egholmmaler.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

(+45) 40 98 09 10
anja@egholmmaler.dk